Made to Go - Bra mat som tar dig längre!

Varje dag möter vi cirka 300 000 kunder på våra bemannade stationer och många väljer att varje dag ta en välbehövlig paus hos oss. Det är vi jätteglada och stolta över! Vi erbjuder dig goda alternativ till alltifrån frukost, lunch och middag till ett nyttigt mellanmål eller en god kopp kaffe med ett nygräddat bakverk till.

Du kan alltid hitta bra, god och varierad mat hos oss! Vi har t ex ett brett sortiment av korvar och råder dig att smaka en av våra stekkorvar som alla har mer än 70% kötthalt. Önskar du hellre något lättare – testa en av våra färska SUBs eller goda sallader.

Färska surdegsfrallor - Vi bakar nytt bröd flera gånger om dagen för att du alltid ska kunna njuta av en nygjord smörgås. Våra uppskattade frallor passar lika bra till frukost, mellanmål eller som nattmacka. Bland påläggen erbjuder vi: svensk Lönnebergaskinka, svensk pepparsalami, Billingeost och krispig grönsallad.

Du känner alltid igen vår mat genom vårt matvarumärke Made To Go som står för bra mat som tar dig längre. Vi satsar hela tiden på att utveckla och erbjuda god mat av hög kvalitet och vi är idag en av Sveriges största mataktör längs vägarna. Bland annat har vi sedan 2009 ett samarbete med Svenska Kocklandslaget som inspirerar oss att ta fram nya spännande snabbmatsrätter.

Det är skillnad på korv och korv

Det vi kallar korv innehåller alltid bara svenskt kött. Som tillagas och kryddas med omsorg i Småland och serveras tillsammans med noga utvalda tillbehör. Det är vad vi kallar Real Hot Dogs. Smaklig måltid!