Vego-vägar

Våra vegetariska och veganska rätter


Allt fler svenskar väljer att äta mer vegetariskt. Antingen genom att helt utesluta mat från djurriket eller genom att byta ut enstaka måltider. Med vårt nya koncept Vego-Vägar vill vi göra det enklare för dig som kund att hitta våra vegetariska alternativ. Oavsett om du är vegetarian, vegan, lakto-ovo-vegetarian eller flexitarian så har vi något för dig.

Unna dig något gott på vägen!

Välkommen in och ta del av vårt senaste erbjudande nedan! Eller unna dig något från vårt mat och dryck-sortiment, som våra Real Hot Dog-menyer, sallader, wraps, fikabröd, smörgås, eller varför inte en god kaffe.

Viltkorv med hjortkött - Meny 65:- inkl. 50 cl dricka.
Tillsammans med Svenska Kocklandslaget har vi nu tagit fram detta svenska hantverk. Viltkorv med hjortkött, toppad med en god ostkräm och rödbetschips!

Vart är du på väg? Låt oss göra resan tillsammans

Är det ditt första jobb eller vill du tjäna lite extrapengar under studietiden? Söker du efter nya möjligheter eller början på en livslång yrkeskarriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Vi söker sommarpersonal!

Är det ditt första jobb eller vill du tjäna lite extrapengar under studietiden? Söker du efter nya möjligheter eller början på en livslång yrkeskarriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Din viktigaste uppgift hos oss blir att leverera snabb och vänlig service i världsklass. Våra kunder ska alltid mötas av ett leende och få den där lilla extra uppmärksamheten. Det som skiljer oss från våra konkurrenter är våra medarbetare. De är anledningen till att våra kunder återkommer till oss.

Välkommen på invigning 9 december!

Välkommen på invigning av vårt nya varumärke Circle K. Nu byts alla blåa skyltar ut med varma och härliga röda. Fredagen den 9 december är alla nya som gamla kunder varmt välkomna är då det är dags för invigning. Invigningen startar kl 10:00 och pågår till 18:00.

Vi kommer ha många aktiviteter och erbjudanden, bl. a. så hjälper vi er att tanka, fylla på olja, byta torkarblad etc.

Testa nya Winter`s pork with mushrooms & mash

Testa vår nya Real Hot Dog-meny i samarbete med kocklandslaget; Winter`s pork with mushrooms & mash inkl. 50 cl dricka för bara 65 kr.
En mustig och lite rökig korv med smak av rödvin och svamp. Serveras ihop med svampdressing, syltad lök och potitatismos.
Smakerna ihop kommer påminna dig om en härlig Boeuf Bourguignongryta.

Dags för en fikapaus!

Unna dig något av vårt nygräddade fikabröd längs vägen för bara 10 kr/styck, gäller 1 månad framöver. Välkommen in!

Sommarfavoriter för endast 10 kr/styck!

Hela sommaren har vi fina erbjudanden för hela familjen, till riktigt bra pris. 10 kr styck för en 250 ml Coca-Cola, en GB Sandwichglass, en weinerkorv med bröd eller varför inte sommarens nyhet och barnens favoriträtt; pannkaka med grädde och sylt!

Frågor om vårt namnbyte

I maj startar varumärkesbytet på alla Statoilstationer i Sverige och det beräknas pågå under ett år.
Hyltena är beräknad att skyltas om i augusti/oktober 2016.
Du kommer att möta samma vänliga personal hos oss och få lika bra produkter och tjänster på våra stationer som du är van vid.

Viktigt att veta om vårt namnbyte:

Är det skillnad på drivmedel och miles®?

Innovation driver förändringar till det bättre, och drivmedelsmarknaden är inget undantag. Genom att vi tillsätter multifunktionella additiv som minskar friktionen och rengör din motor så tar miles 95 dig upp till 2,7% längre och miles diesel upp till 2% längre*. Med vår kalkylator kan du räkna fram vad det betyder för dig i sparade pengar och minskade utsläpp om du tankar miles 95 bensin eller miles diesel.

Sidor