Välkommen på invigning 9 december!

Välkommen på invigning av vårt nya varumärke Circle K. Nu byts alla blåa skyltar ut med varma och härliga röda. Fredagen den 9 december är alla nya som gamla kunder varmt välkomna är då det är dags för invigning. Invigningen startar kl 10:00 och pågår till 18:00.

Vi kommer ha många aktiviteter och erbjudanden, bl. a. så hjälper vi er att tanka, fylla på olja, byta torkarblad etc.
Vi kommer köra ett lyckohjul där alla vinner priser, allt ifrån fina giveaways och gratis menyer till rabattcheckar på vårt drivmedel miles. Alla som kommer får snurra och vinner något! Vi kommer köra halva priset på våra realhotdog menyer, vi bjuder på bulle vid köp av kaffe. Utöver detta har vi väldigt bra pris på utvalda varor i butiken, vad sägs om Red Bull - 10kr/st (inkl. pant), Cloetta Kexchoklad 10kr/styck, Ahlgrens bilar 10 kr/styck, Mountain Dew 10kr/st (+pant) m.fl. och sänkt pris på miles drivmedel. Kommer du dessutom runt kl 12:00 bjuder vi på tårta och champis.

Stationen kommer precis som tidigare ha ett brett utbud av produkter som passar för folk i farten. Nya Circle K-produkter kommer att utvecklas och lanseras samtidigt som omtyckta produkter som till exempel Svenska Kocklandslagets korvar och vårt populära ekologiska kaffe, kommer att finnas kvar i sortimentet. Statoilkorten fungerar precis som vanligt och du har samma avtal och förmåner som tidigare.

Som Circle K kommer vi att fortsätta förenkla och underlätta din vardag så att du kan spendera din tid mer effektivt. Hos oss kommer du att möta samma vänliga personal som tidigare!

Varmt välkommen!
Personalen på Circle K Hyltena


Dela denna nyheten